marți, 26 octombrie 2010

Cupa Vectra - Memorial Ioan Mogos la Cyclocross

Clubul Sportiv Torpedo-Vectra Zarnesti a organizat pe data de 24 octombrie 2010, Cupa Vectra- Memorial Ioan Mogos la cyclocross contand ca si campionate judetene de cyclocross si concurs open de mountainbike pentru amatori.
Competitia a avut loc in incinta bazei sportive Torpedo din Zarnesti avand ca principal obiectiv decernarea titlurilor de campion judeteni cat si promovarea sportului in orasul Zarnesti.

In proba de cyclocross s-a impus localnicul si multimplu campion national la juniori, Eduard Grosu aflandu-se la prima sa competitie de seniori pe care a reusit sa o castige cu timpul de 55'22''. Locul doi a fost ocupat de Anghelache Daniel de la Mazicon-Emmedue cu timpul de 57'10'' iar locul 3 i-a revenit fostului campion de cyclocross si mtb, Logigan Lucian de la CS Muresul cu timpul de 58'47''.

In competitia open mtb s-a impus Szentes Norbert de la Master Bike & Ski Targu Mures cu un avans de 3'43'' fata de localinicul Semeniuc Catalin.

La finalul acestei saptamani vor avea loc Campionatele Nationale de Cyclocross in Poiana Brasov unde ii vom avea ca principali favoriti pe ocupantii podiumului de la Zarnesti, ramane de vazut insa cine va fi noul campion.

Sursa foto & rezultate: facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu