luni, 25 octombrie 2010

Participa la Cluj Winter Race!

CLUJ WINTER RACE, este o competitie OPEN de MountainBike Cross Country Short Circuit (XCC) care va implini in aceasta iarna 5 anisori. Aniversarea va avea loc in data de 4 decembrie fiind organizata cu ajutorul Clubului Sportiv Maros.

Nu este conditionata participarea, competitia fiind una OPEN, fiecare posesor de bike avand dreptul de a participa respectand REGULAMENTUL. Aceasta actiune are ca scop
promovarea sportului, in special a mountainbike-ului, si mai precis a Cross Country-ului, singura proba olimpica din aceasta ramura. De asemenea dorim sa promovam Clujul si imprejurimile sale ca fiind o zona excelenta pentru practicarea mountainbike-ului si sa continuam traditia de a fi ultimul concurs al anului si de a acorda un premiu special pentru cel mai traznit costum din concurs.

In acest an este putin schimbata grila de concurs si categoriile aferente, avand doua categorii pentru barbati: PRO si FUN, cu mentiunea ca fiecare se poate inscrie la ce categorie vrea el, fie ca e sportiv legitimat sau nu si una pentru FETE. Diferenta intre categorii consta in numarul de ture: 7, 5 respectiv 4.

Mai multe detalii, inscrieri, traseu, fotografii si chiar filme puteti gasi pe blogul dedicat acestui concurs: www.clujraces.blogspot.com

Asteptam confirmarile voastre de participare la sectiunea evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu